ΔΙΑΚΡΙΣΕΙΣ ΚΑΙ ΒΡΑΒΕΥΣΕΙΣ ΤΗΣ ΚΟΙΝΣΕΠ ΕΡΚΥΝΑ

ΒΡΑΒΕΥΣΗ από την TASTE OLYMP AWARDS 2017

Η στιγμή της βράβευσης … δια χειρός του κ. Κωνσταντίνου Μουζάκη.

Η ΚΟΙΝΣΕΠ « ΕΡΚΥΝΑ » έλαβε   μέρος στους διαγωνισμούς ΤΩΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΩΝ ΒΡΑΒΕΙΩΝ ΑΝΩΤΕΡΗΣ ΠΟΙΟΤΗΤΑΣ και ΓΕΥΣΗΣ TASTE OLYMP AWARDS ( βραβεία ανώτερης γεύσης) και WINE& SPIRITS OLYMP AWARDS ( βραβεία ανώτερης ποιότητας για κρασιά και αποστάγματα ) για το 2017  που πραγματοποιήθηκαν στις 27 & 28 Μαΐου στην Αθήνα, με τέσσερα προϊόντα και βραβεύτηκαν και τα τέσσερα!!!

Και συγκεκριμένα  με :

  • ΧΡΥΣΟ , Η ΜΑΡΜΕΛΑΔΑ ΝΤΟΜΑΤΑ
  • ΧΡΥΣΟ, Η ΜΑΡΜΕΛΑΔΑ ΑΓΡΙΟΣΥΚΟ
  • ΧΑΛΚΙΝΟ, ΤΟ ΓΛΥΚΟ ΚΟΥΤΑΛΙΟΥ ΜΑΥΡΟΚΕΡΑΣΟ και
  • ΧΑΛΚΙΝΟ ΤΟ “ΟΙΝΟΠΟΙΗΜΑ”.

Στους διαγωνισμούς αυτούς τα προϊόντα δοκιμάστηκαν κατά την «τυφλή» μέθοδο, χωρίς συσκευασία, και χωρίς κανενός είδους διακριτικό στοιχείο. Σε κάθε προϊόν αποδόθηκε ένας κωδικός αριθμός για να διασφαλιστεί η αξιόπιστη παρακολούθησή τους.

Τα μέλη της Επιτροπής αξιολόγησης ήταν : 1) Panel Leader, Πρόεδρος Λέσχης Αρχιμαγείρων Αττικής- Ακρόπολις Κωνσταντίνος Μουζάκης 2) Σεφ του Προεδρικού Μεγάρου κ. Αθανάσιος Σκούρας, 3) Σεφ στην Τράπεζα της Ελλάδος και πρόεδρος ΙΕΓ κ. Νίκος Φωτιάδης, 4)Αντιπρόεδρος της Λέσχης Αρχιμαγείρων Αττικής- Ακρόπολις κ. Ηλίας Ιωσηφέλης, 5) τ. Πρόεδρος Λέσχης Αρχιμαγείρων Κρήτης κ. ΓΙώργος Μακρής, 6) Πρόεδρος Λέσχης Αρχιμαγείρων Βορείου Ελλάδος κ. ΓΙώργος Μαστροδημήτρης, 7) Έφορος της Λέσχης Αρχιμαγείρων Αττικής- Ακρόπολις και σεφ στην ΛΑΕΔ κ. Νίκος Δαούτης, 8) Αντιπρόεδρος στην Λέσχη Αρχιμαγείρων Κέρκυρας κ. Αναστάσιος Μπαλανίκας, 9) ΓΓ της Λέσχης Αρχιμαγείρων Αττικής κυρία Ευανθία Βοναζούντα, 10) Σεφ στο DIvani Apollon Palace κ. Νίκος Κούρτης 11)Ταμίας στην Λέσχη Αρχιμαγείρων Αττικής- Ακρόπολις κ. Κώνσταντίνος Κωβαίος, 12) Σεφ στο Olympic palace κ. Γιάννης Σκουλουδάκης, 13) Σεφ στην ΛΑΕΔ κ. Λάζαρος Κολαξής 14) Τ. σεφ στο HILTON κ. Λευτέρης Καραντάνης 15) private chef κ. Γεωργία Κακλιά 16) Διευθυντής γαστρονομίας Κυκλάδων του Ομίλου για την UNESCO κ. Κορρές Στέλιος 17) Αντιπρόεδρος στην Λέσχη Αρχιζαχαροπλαστών Ελλάδος κ. Σωτήρης Λασκαρίδης 19) Διευθύντρια στα μαθήματα μαγειρικής κυρία Λίλα Καραποστόλη 20) ΓΓ ΠΕΤΕΤ κυρία Μαρίνα Πούλιου, 21) Αντιπρόεδρος στην CEUCO κ. Παύλος Αλεξάνδρου, 22) Γεωπόνος – ΕΦΕΤ Θεοφάνης Γεωργόπουλος. 

Ο  Κωνσταντίνος Μουζάκης( Σεφ Κωνσταντίνος Μουζάκης ) είναι  Chef European 2015, Πρόεδρος και ιδρυτικό μέλος της Ακρόπολις Λέσχης Αρχιμαγείρων Αττικής 

Διευθυντής Γαστρονομίας & Υπεύθυνος Δράσεων Επισιτισμού στις Μόνιμες Κοινωνικές Δομές Άμεσης Αντιμετώπισης της Φτώχειας του Ομίλου UNESCO Πειραιώς και Νήσων.
Διευθυντής της Επτανησιακής Γαστρονομίας της Ένωσης Επτανησίων Ελλάδας.
Μέλος του Μητρώου Εκπαιδευτών Επιχειρήσεων Τροφίμων ΕΦΕΤ
Panel Leader “Tasty Olymp Awards”
Executive Private Chef/Catering.\
Μέλος στην CEUCO
Μέλος στο Ινστιτούτο Ελληνικού Διατροφικού Πολιτισμού και Γαστρονομίας 
Πιστοποιημένος και εγγεγραμμένος εκπαιδευτής στα μητρώα εκπαιδευτών ενηλίκων του ΕΟΠΠΕΠ.
Πιστοποιημένος στην Ευρώ-Ασιατική Διδασκαλία των Ομίλων UNESCO.
Εκπαιδευτής στα ΔΙΕΚ, περιφέρεια Αττικής 

ΒΡΑΒΕΥΣΗ από την ΠΕΡΙΦΕΡΙΑΚΗ ΕΝΟΤΗΤΑ ΒΟΙΩΤΙΑΣ 2018

“ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΗΜΕΡΑ ΤΗΣ ΓΥΝΑΙΚΑΣ” 
ΛΙΒΑΔΕΙΑ – 5 Μαρτίου 2018 – ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗ ΕΝΟΤΗΤΑ ΒΟΙΩΤΙΑΣ – Αίθουσα Εκδηλώσεων Διοικητηρίου – 
“ΕΝΑ ΑΦΙΕΡΩΜΑ ΣΤΙΣ ΔΙΚΕΣ ΜΑΣ ΓΥΝΑΙΚΕΣ” .
Με φιλόξενη οικοδέσποινα την Αντιπεριφερειάρχη Βοιωτίας κα Φανή Παπαθωμά και με τη συμμετοχή όλων των Γυναικείων Συλλόγων του Νομού τιμήθηκαν :
– Το ταλέντο της ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΙΔΑΣ
– Η αγκαλιά της ΜΑΝΑΣ
– Η προσφορά της ΕΘΕΛΟΝΤΡΙΑΣ 
– Η δύναμη της γυναίκας με ΕΙΔΙΚΕΣ ΑΝΑΓΚΕΣ
– Το όραμα της ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ
– Η ικανότητα της ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΑ και
– Ο ηρωισμός της ΠΡΟΣΦΥΓΑ.
Στην κατηγορία ΓΥΝΑΙΚΕΙΑ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ , τιμήθηκε από τον Περιφερειάρχη Στερεάς Ελλάδας κ. Κώστας Μπακογιάννης – Kostas Bakoyannis , η ΚΟΙΝΣΕΠ ” ΕΡΚΥΝΑ ” , οι κυρίες – Μέλη της οποίας τόλμησαν , πάλεψαν και δικαιώθηκαν… !!! Ήταν μια τιμή στις γυναίκες εκείνες που αποδεικνύουν με έργα και όχι με λόγια πως έχουν ξεχάσει το “εγώ” και πως έχουν κάνει τρόπο ζωής τους το “εμείς” πετυχαίνοντας θαύματα !!! Ήταν μια παρουσίαση χρήσιμη και ίσως αναγκαία , που έκανε ακόμη πιο γνωστή την Κοινωνική και Αλληλέγγυα Οικονομία – την Επιχειρηματικότητα του Μέλλοντος – η οποία μπορεί να δώσει λύσεις σε πολλές γυναίκες για την αντιμετώπιση της κρίσης και της ανεργίας.
Τα Μέλη της ΚΟΙΝΣΕΠ “ΕΡΚΥΝΑ” συγχαίρουν όλες τις κυρίες του τιμήθηκαν , ευχαριστούν από καρδιάς την κα Φανή Παπαθωμά που τις επέλεξε ως άξιες παραδείγματος και επιβράβευσης , το συνδιοργανωτή Σύλλογο Γυναικών Αγίου Νικολάου Λιβαδειάς. Την πρόεδρο του Συλλόγου Γυναικών Ζαγαρά Κα Ξένια Σπάτα-Γέρου για την άρτια παρουσίαση του βιογραφικού του Συνεταιρισμού και όλες και όλους τους παρευρισκόμενους για τις ευχές και τα καλά τους λόγια .

ΒΡΑΒΕΥΣΗ από τον ΔΗΜΟ ΛΕΒΑΔΕΩΝ 2018

ΛΙΒΑΔΕΙΑ – 12 Μαρτίου 2018 :
“ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΗΜΕΡΑ ΤΗΣ ΓΥΝΑΙΚΑΣ” 
από το Δήμο Λεβαδέων και τη Δήμαρχο κα Γιώτα Πούλου και την Επιτροπή Ισότητας των Φύλων του Δήμου και την Πρόεδρό της και Αντιδήμαρχο Κοινωνικής Προστασίας κα Κατερίνα Κοσκοβόλη στην οποία πραγματοποιήθηκε διάλεξη της πρώην ευρωβουλευτού κας Άννας Καραμάνου με θέμα “Η Ειρηνική επανάσταση των γυναικών από το 1821 μέχρι σήμερα” και τιμήθηκαν :
– ΑΙΡΕΤΕΣ Γυναίκες στα Τοπικά Συμβούλια του Δήμου Λεβαδέων 
– ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΕΣ στην Υπηρεσία Καθαριότητας του Δήμου
– ΕΘΕΛΟΝΤΡΙΕΣ στις Κοινωνικές Δομές και Δράσεις του Δήμου και 
– Οι ΚΟΙΝΣΕΠ “ΕΡΚΥΝΑ” και “9 ΜΟΥΣΕΣ – ΠΗΓΕΣ ΚΡΥΑΣ”
για την προσφορά τους στην κοινωνική οικονομία , την απασχόληση και την τοπική ανάπτυξη. 
Τα Μέλη της ΚΟΙΝΣΕΠ “ΕΡΚΥΝΑ” συγχαίρουν όλες τις κυρίες του τιμήθηκαν , ευχαριστούν από καρδιάς τη Δήμαρχο Λεβαδέων κα Γιώτα Πούλου και τα Μέλη του Δημοτικού Συμβουλίου Λιβαδειάς , την Αντιδήμαρχο και Πρόεδρο της Επιτροπής Ισότητας του Δήμου κα Κατερίνα Κοσκοβόλη καθώς και όλα τα Μέλη της Επιτροπής αυτής , για την τιμή και την επιβράβευση , το Μέλος της Κοιν.Σ.Επ. “9 Μούσες” κα Μαρία Μαρίνη για την άρτια παρουσίαση της μέχρι τώρα πορείας των δύο Συνεταιρισμών καθώς και όλες και όλους τους παρευρισκόμενους για τις ευχές και τα καλά τους λόγια .

Close Menu
×
×

Cart