Νέα

Γευσιγνωσία

Τα πραδοσιακά προϊόντα της ΚοινΣΕπ Έρκυνα στο κατάστημα Gusto di Grecia – Πινδάρου 16 – 20, Κολωνάκι. Αθήνα.
Την Παρασκευή 2 Φεβρουαρίου 2018, σας περιμένουμε όλους να δοκιμάσετε τα προϊόντα μας. 

Γευσιγνωσία στη ΒΑΝΙΛΙΑ.

Ευρωπαϊκή ημέρα οινοτουρισμου κ το Domaine Hatzimichalis / Κτήμα Χατζημιχάλη γέμισε με κόσμο να γευτεί τα υπέροχα κρασιά κ να γνωρίσει τους εξαιρετικούς αμπελώνες. Χαρά μας που βρεθήκαμε για μια ακομη φορά μαζί τους ,μα ποιό πολύ χαρήκαμε που τα προϊόντα της ΚοινΣΕπ Έρκυνα βρίσκονται στα ράφια του κτήματος.

Δημιουργικό διήμερο στον Παντοκαφενές για το 1ο φεστιβάλ κοινωνικής οικονομίας

Άλλα

” ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ προς ΜΙΜΗΣΗ ” χαρακτηρίστηκε η Κοιν.Σ.Επ. ” ΕΡΚΥΝΑ ” μετά την παρουσίαση της πορείας της στην ενημερωτική , ενδιαφέρουσα και ιδιαίτερα χρήσιμη Ημερίδα – Εργαστήριο Προβληματισμού με θέμα ” Κοινωνική Οικονομία -Συνεργατισμός, Δομές Κοινωνικής Οικονομίας ” που πραγματοποιήθηκε στη Γραβιά στις 10-2-2018 με πρωτοβουλία του Οργανισμού Ανάπτυξης Στερεάς Ελλάδας ΑΕ (ΟΑΣΕ).
Μια ακόμη επιβράβευση , μια ακόμη δικαίωση και πάνω απ΄όλα μια ακόμη ενθάρρυνση για το μέλλον…

12 / 9 / 2017 : Κατά την επίσκεψη στη Λιβαδειά του Πρέσβη των ΗΠΑ στην Ελλάδα κ. Goeffrey Pyatt , η Δήμαρχος Λεβαδέων κα Γιώτα Πούλου του προσέφερε βιβλία σχετικά με την περιοχή και την ιστορία της πόλης και τοπικά προϊόντα από την ΚΟΙΝΣΕΠ «Έρκυνα»…Τα Μέλη της Κοιν.Σ.Επ. ” ΕΡΚΥΝΑ ” ευχαριστούν το Δήμο Λεβαδέων και προσωπικά τη Δήμαρχο κα Γιώτα Πούλου για την τιμή και την εμπιστοσύνη τους…

Η Κοιν.Σ.Επ. “ΈΡΚΥΝΑ” για μια ακόμη φορά παρούσα στο κάλεσμα του Δήμου Λεβαδέων και στα σημαντικά γεγονότα του τόπου μας, με την παρουσίαση παραδοσιακών χειροποίητων προιόντων στους συμμετέχοντες από 17 χώρες στο Διεθνές Πρωτάθλημα Badminton που διοργανώνεται στην πόλη μας στα πλαίσια των ΤΡΟΦΩΝΙΩΝ 2017 , από 31 Αυγούστου έως 3 Σεπτεμβρίου ( Διοργάνωση : Ελληνική Ομοσπονδία Αντιπτέρισης , Παγκόσμια και Ευρωπαική Ομοσπονδία και Συνδιοργανωτές :Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας , Δήμος Λεβαδέων και Επιμελητήριο Βοιωτίας)

18-3-2017: Πρόταση για Διοργάνωση ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΥ ΣΥΝΕΔΡΙΟΥ των ΚΟΙΝΣΕΠ στη ΛΙΒΑΔΕΙΑ , από την Πρόεδρο της ΚΟΙΝΣΕΠ ” ΕΡΚΥΝΑ ” , στη σημερινή πολύ επιτυχημένη ενημερωτική συνάντηση με την Αναπληρώτρια Υπουργό Εργασίας & Κοινωνικής Αλληλεγγύης κα ΡΑΝΙΑ ΑΝΤΩΝΟΠΟΥΛΟΥ , με θέμα ” Κοινωνική Οικονομία – ΚΟΙΝΣΕΠ – Ανάπτυξη Προοπτικές ” που πραγματοποιήθηκε στην πόλη μας με συνδιοργανωτές το Δήμο Λεβαδέων , το Επιμελητήριο Βοιωτίας και τον Εμπορικό Σύλλογο Λιβαδειάς.

Close Menu
×
×

Cart