Εγκαίνια παρασκευαστηρίου της Κοιν.Σ.Επ. ”ΈΡΚΥΝΑ” στο ΖΕΡΙΚΙ

Την Παρασκευή 17/9/2021 τα Μέλη, οι Εργαζόμενοι/ες και οι Συνεργάτες της ΚΟΙΝΣΕΠ « ΕΡΚΥΝΑ», υποδέχτηκαν με χαρά και συγκίνηση,  τον πατέρα Θεόδωρο, τη Βουλευτή Βοιωτίας κα Γιώτα Πούλου, τον Αντιδήμαρχο Λεβαδέων  κ. Θανάση Καλογρηά,  τον Εντεταλμένο Σύμβουλο Λιβαδειάς κ. Γιάννη Δήμου, Εκπροσώπους Φορέων και Συλλόγων και παλιούς και νέους φίλους και φίλες, στο Ζερίκι του Ελικώνα, για την εγκαινίαση του νέου της παρασκευαστηρίου, αλλά και για την τιμή  στα διακόσια χρόνια από την ελληνική επανάσταση, με το αφιέρωμα στις διατροφικές συνήθειες  της εποχής της επανάστασης του 1821.

Ελπίζοντας να ανταποκριθήκαμε στις προσδοκίες όλων των παρευρισκομένων  και η φιλοξενία μας να ήταν αντάξιά σας,  το ελάχιστο που θα μπορούσαμε να σας εκφράσουμε είναι η ευγνωμοσύνη μας,  για την τιμή που μας κάνατε και για τη θερμή υποστήριξή σας. Επίσης, να ευχαριστήσουμε και όλους / ες που λόγω αντικειμενικών δυσκολιών δεν μπόρεσαν να παραστούν, αλλά πάντα μας συντροφεύουν με τις ευχές και τη θετική τους σκέψη, όπως και τις επιχειρήσεις του χωριού,  για την άριστη μεταξύ μας συνεργασία  ( κα Λούλα , κ. Λούλο και κα Σούλα ).

Τέλος ευχαριστούμε από καρδιάς για τις  προσφορές τους , το Τυπογραφείο Αθανασόπουλος και τα Ηχητικά Γιαχρίτσης , καθώς και τους Παναγιώτη Πραγιάννη, Λάμπρο Ρόδη, Θανάση Μερτζάνη και SIRIOS FM, για τη συνεχή  προβολή των δραστηριοτήτων μας.

Γιατί τελικά Κοινωνική Οικονομία είναι η έκφραση της  ενότητας, της αλληλεγγύης, της αλληλοϋποστήριξης και της συνεργασίας.

Και η Κοιν. Σ.Επ. «ΕΡΚΥΝΑ», στηριζόμενη πάντα σ΄αυτές τις αρχές, μέσα από μια οικονομική κρίση και μια συνεχιζόμενη πανδημία, έπιασε πάλι το νήμα  « Απ ΄την αρχή ….», για τα καλύτερα που ελπίζουμε και ευχόμαστε να έρθουν, για όλο τον κόσμο ….

Γιατί όλοι μαζί, ΜΠΟΡΟΥΜΕ, να κάνουμε αυτόν τον κόσμο καλύτερο…. Χιλιάδες  ευχαριστώ και ευχές για ΥΓΕΙΑ σε όλους /ες…

Similar Posts