ΒΡΑΒΕΥΣΗ από την ΠΕΡΙΦΕΡΙΑΚΗ ΕΝΟΤΗΤΑ ΒΟΙΩΤΙΑΣ 2018

“ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΗΜΕΡΑ ΤΗΣ ΓΥΝΑΙΚΑΣ”
ΛΙΒΑΔΕΙΑ – 5 Μαρτίου 2018 – ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗ ΕΝΟΤΗΤΑ ΒΟΙΩΤΙΑΣ – Αίθουσα Εκδηλώσεων Διοικητηρίου –
“ΕΝΑ ΑΦΙΕΡΩΜΑ ΣΤΙΣ ΔΙΚΕΣ ΜΑΣ ΓΥΝΑΙΚΕΣ” .
Με φιλόξενη οικοδέσποινα την Αντιπεριφερειάρχη Βοιωτίας κα Φανή Παπαθωμά και με τη συμμετοχή όλων των Γυναικείων Συλλόγων του Νομού τιμήθηκαν :
– Το ταλέντο της ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΙΔΑΣ
– Η αγκαλιά της ΜΑΝΑΣ
– Η προσφορά της ΕΘΕΛΟΝΤΡΙΑΣ
– Η δύναμη της γυναίκας με ΕΙΔΙΚΕΣ ΑΝΑΓΚΕΣ
– Το όραμα της ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ
– Η ικανότητα της ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΑ και
– Ο ηρωισμός της ΠΡΟΣΦΥΓΑ.
Στην κατηγορία ΓΥΝΑΙΚΕΙΑ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ , τιμήθηκε από τον Περιφερειάρχη Στερεάς Ελλάδας κ. Κώστας Μπακογιάννης – Kostas Bakoyannis , η ΚΟΙΝΣΕΠ ” ΕΡΚΥΝΑ ” , οι κυρίες – Μέλη της οποίας τόλμησαν , πάλεψαν και δικαιώθηκαν… !!! Ήταν μια τιμή στις γυναίκες εκείνες που αποδεικνύουν με έργα και όχι με λόγια πως έχουν ξεχάσει το “εγώ” και πως έχουν κάνει τρόπο ζωής τους το “εμείς” πετυχαίνοντας θαύματα !!! Ήταν μια παρουσίαση χρήσιμη και ίσως αναγκαία , που έκανε ακόμη πιο γνωστή την Κοινωνική και Αλληλέγγυα Οικονομία – την Επιχειρηματικότητα του Μέλλοντος – η οποία μπορεί να δώσει λύσεις σε πολλές γυναίκες για την αντιμετώπιση της κρίσης και της ανεργίας.
Τα Μέλη της ΚΟΙΝΣΕΠ “ΕΡΚΥΝΑ” συγχαίρουν όλες τις κυρίες του τιμήθηκαν , ευχαριστούν από καρδιάς την κα Φανή Παπαθωμά που τις επέλεξε ως άξιες παραδείγματος και επιβράβευσης , το συνδιοργανωτή Σύλλογο Γυναικών Αγίου Νικολάου Λιβαδειάς. Την πρόεδρο του Συλλόγου Γυναικών Ζαγαρά Κα Ξένια Σπάτα-Γέρου για την άρτια παρουσίαση του βιογραφικού του Συνεταιρισμού και όλες και όλους τους παρευρισκόμενους για τις ευχές και τα καλά τους λόγια

Similar Posts