TASTE OLYMP AWARDS 2017 (1)

ΒΡΑΒΕΥΣΗ από την TASTE OLYMP AWARDS 2017

Η στιγμή της βράβευσης … δια χειρός του κ. Κωνσταντίνου Μουζάκη.

Η ΚΟΙΝΣΕΠ « ΕΡΚΥΝΑ » έλαβε μέρος στους διαγωνισμούς ΤΩΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΩΝ ΒΡΑΒΕΙΩΝ ΑΝΩΤΕΡΗΣ ΠΟΙΟΤΗΤΑΣ και ΓΕΥΣΗΣ TASTE OLYMP AWARDS ( βραβεία ανώτερης γεύσης) και WINE& SPIRITS OLYMP AWARDS ( βραβεία ανώτερης ποιότητας για κρασιά και αποστάγματα ) για το 2017  που πραγματοποιήθηκαν στις 27 & 28 Μαΐου στην Αθήνα, με τέσσερα προϊόντα και βραβεύτηκαν και τα τέσσερα!!!

Και συγκεκριμένα  με :

  • ΧΡΥΣΟ , Η ΜΑΡΜΕΛΑΔΑ ΝΤΟΜΑΤΑ
  • ΧΡΥΣΟ, Η ΜΑΡΜΕΛΑΔΑ ΑΓΡΙΟΣΥΚΟ
  • ΧΑΛΚΙΝΟ, ΤΟ ΓΛΥΚΟ ΚΟΥΤΑΛΙΟΥ ΜΑΥΡΟΚΕΡΑΣΟ και
  • ΧΑΛΚΙΝΟ ΤΟ “ΟΙΝΟΠΟΙΗΜΑ”.

Στους διαγωνισμούς αυτούς τα προϊόντα δοκιμάστηκαν κατά την «τυφλή» μέθοδο, χωρίς συσκευασία, και χωρίς κανενός είδους διακριτικό στοιχείο. Σε κάθε προϊόν αποδόθηκε ένας κωδικός αριθμός για να διασφαλιστεί η αξιόπιστη παρακολούθησή τους.

Τα μέλη της Επιτροπής αξιολόγησης ήταν : 1) Panel Leader, Πρόεδρος Λέσχης Αρχιμαγείρων Αττικής- Ακρόπολις Κωνσταντίνος Μουζάκης 2) Σεφ του Προεδρικού Μεγάρου κ. Αθανάσιος Σκούρας, 3) Σεφ στην Τράπεζα της Ελλάδος και πρόεδρος ΙΕΓ κ. Νίκος Φωτιάδης, 4)Αντιπρόεδρος της Λέσχης Αρχιμαγείρων Αττικής- Ακρόπολις κ. Ηλίας Ιωσηφέλης, 5) τ. Πρόεδρος Λέσχης Αρχιμαγείρων Κρήτης κ. ΓΙώργος Μακρής, 6) Πρόεδρος Λέσχης Αρχιμαγείρων Βορείου Ελλάδος κ. ΓΙώργος Μαστροδημήτρης, 7) Έφορος της Λέσχης Αρχιμαγείρων Αττικής- Ακρόπολις και σεφ στην ΛΑΕΔ κ. Νίκος Δαούτης, 8) Αντιπρόεδρος στην Λέσχη Αρχιμαγείρων Κέρκυρας κ. Αναστάσιος Μπαλανίκας, 9) ΓΓ της Λέσχης Αρχιμαγείρων Αττικής κυρία Ευανθία Βοναζούντα, 10) Σεφ στο DIvani Apollon Palace κ. Νίκος Κούρτης 11)Ταμίας στην Λέσχη Αρχιμαγείρων Αττικής- Ακρόπολις κ. Κώνσταντίνος Κωβαίος, 12) Σεφ στο Olympic palace κ. Γιάννης Σκουλουδάκης, 13) Σεφ στην ΛΑΕΔ κ. Λάζαρος Κολαξής 14) Τ. σεφ στο HILTON κ. Λευτέρης Καραντάνης 15) private chef κ. Γεωργία Κακλιά 16) Διευθυντής γαστρονομίας Κυκλάδων του Ομίλου για την UNESCO κ. Κορρές Στέλιος 17) Αντιπρόεδρος στην Λέσχη Αρχιζαχαροπλαστών Ελλάδος κ. Σωτήρης Λασκαρίδης 19) Διευθύντρια στα μαθήματα μαγειρικής κυρία Λίλα Καραποστόλη 20) ΓΓ ΠΕΤΕΤ κυρία Μαρίνα Πούλιου, 21) Αντιπρόεδρος στην CEUCO κ. Παύλος Αλεξάνδρου, 22) Γεωπόνος – ΕΦΕΤ Θεοφάνης Γεωργόπουλος. 

Ο  Κωνσταντίνος Μουζάκης( Σεφ Κωνσταντίνος Μουζάκης ) είναι  Chef European 2015, Πρόεδρος και ιδρυτικό μέλος της Ακρόπολις Λέσχης Αρχιμαγείρων Αττικής 

Διευθυντής Γαστρονομίας & Υπεύθυνος Δράσεων Επισιτισμού στις Μόνιμες Κοινωνικές Δομές Άμεσης Αντιμετώπισης της Φτώχειας του Ομίλου UNESCO Πειραιώς και Νήσων.
Διευθυντής της Επτανησιακής Γαστρονομίας της Ένωσης Επτανησίων Ελλάδας.
Μέλος του Μητρώου Εκπαιδευτών Επιχειρήσεων Τροφίμων ΕΦΕΤ
Panel Leader “Tasty Olymp Awards”
Executive Private Chef/Catering.\
Μέλος στην CEUCO
Μέλος στο Ινστιτούτο Ελληνικού Διατροφικού Πολιτισμού και Γαστρονομίας 
Πιστοποιημένος και εγγεγραμμένος εκπαιδευτής στα μητρώα εκπαιδευτών ενηλίκων του ΕΟΠΠΕΠ.
Πιστοποιημένος στην Ευρώ-Ασιατική Διδασκαλία των Ομίλων UNESCO.
Εκπαιδευτής στα ΔΙΕΚ, περιφέρεια Αττικής 

Similar Posts